Adidas Originals
Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Wij staan ​​garant voor een terugbetaling ongedragen of gewassen items, als je na aankoop in verkoopbare staat met originele verpakking en de ontvangst geretourneerd binnen 60 dagen. Restitutie zal worden bijgeschreven op uw oorspronkelijke betaalwijze. Het project kan alleen worden teruggestuurd in hun originele aankoop of ruil in het land.

Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen we wereldwijd door EMS 2-3 werkdagen om uw goederen te leveren via uw verzendadres lading wordt verwacht aan te komen in 5-7 werkdagen vertrokken.

Het beleid voor terugbetaling
We staan ​​alleen de punten toe leiden dat we problemen, die, als het pakket niet is verzonden alle accessoires en de totale prijs van de accessoires, onderdelen en componenten producten

Vergoedingen zullen worden afgetrokken van de volledige terugbetaling en slechts gedeeltelijk garant voor een terugbetaling als u nodig hebt om te veranderen onder de grootte, kleur, of restitutie voor welke reden dan ook. "In tegenstelling," de transportkosten zullen worden afgetrokken van de volledige prijs van zijn product .

BACK beleid
Return of uitwisseling is toegestaan, als de klant met de gekocht via de website 30 dagen na ontvangst van de producten. Neem dan contact met ons op.

navigatie
Verzending en verpakkingskosten niet inbegrepen in de bovenstaande prijzen. Deze geautomatiseerde proces orderstroom. Elke transportband hun grote afmetingen of het gewicht van het resulterende (vervoer van goederen) betaling van de transportkosten wordt apart gepresenteerd. Heffingen en belastingen van de koper Levering gedragen is niet inbegrepen in de aankoopprijs of verzendkosten.

Bestelling annuleren
Als u wilt uw bestelling te annuleren, kunt u online contact opnemen met onze klantenservice of mail ons direct. Het grootste deel van de bestelling 1-3 dagen na de bestelling leveringsdatum. Verzending bestelling kan niet worden geannuleerd. Na het verzoek orderannulering zullen worden verwerkt in overeenstemming met de terugkeer vervoersbeleid.